lördag 15 maj 2010

Namngivningsceremoni för William

William Per Christer Andersson, heter nu vår son. Uppkallad efter sin morfar Christer och farfar Per. Jag valde att själv hålla i ceremonin. Jag berättade om namnvalen och dess betydelse, höll ett personligt tal till William, presenterade faddrarna (Williams morbror, moster, farbror och faster). Jag läste också två fina dikter. (Se program här intill) Jag som annars brukar vara samlad, fick verkligen jobba för att inte börja gråta vid flera tillfällen.

Emelie med sina underbara röst sjöng två låtar för William. "Du är allt" och "Himlen måste sakna en ängel". Alexandra kompade och lade på en stämma. Det var mycket stämningsfullt framfört och det var många som inte kunde hålla tårarna borta.
Williams faddrar Patrik, Christina, Janne och Marie får ett Fadderbrev.
Givetvis skålade vi med Champagne för William. Som avslutning på ceremonin fick alla varsen ballong fylld med Helium.
 
Himlen sprack upp och solen visade sig när vi kom ut med våra ballonger. Det blev en mysig avslutning på ceremonin när vi gemensamt släppte alla 25 "Williamballongerna" och de steg upp i skyn.

Pajbuffé med Räkpaj, Lökpaj och Köttfärspaj stod på menyn (Tack Lina för att du bidrog med dina smarriga pajer). Tårtan, en choklad och toffétårta beställde vi på "Toftastrand". Riktigt mumsig! Efter maten var det "fiskdamm" för barnen och paketöppning. Vi fick så många fina saker till William. Bl.a. Sagoböcker, spargrisar, en flagga i silver, träleksaker, gunga och kläder. TACK ALLA!!!
Senare på kvällen kom "groggbordet" fram med tillhörande snacks och godis så klart.

Hela Williams "släkt"... Ett glatt och tokigt gäng.
Kvällens outfits... Vit kostymdräkt under ceremonin och en vit/svart kostymdräkt till den efterföljande festen.
Tack familj, släkt och vänner för att ni var med och hjälpte oss att göra Williams dag så fin och minnesvärd!

1 kommentar:

. sa...

Vilka fina bilder, ser ut som en lyckad dag. Mysigt att ni släppte helium ballonger, får en att tänka på livet...... Hoppas ni mår bra. Kram