fredag 4 december 2009

DELICARD

Peter fick ett s.k. Delicard i 40-års present av Bine o Sten... (TACK!!!)
Ett Delicard är (för er som inte vet) ett gåvobrev man får av någon vänlig själ och i brevet finns bilder på olika saker eller livsmedel man får välja på.
I vårt gåvobrev fanns bl.a. Lammracks, Najadlax, Kalventrecôte, en gratängform, Ankbröst, en kockkniv, Gravadlax+löjrom, morfars brännvinsost+Gruyère och en box med handgjorda praliner.
(se deras hemsida för fler tips...)
Peter bestämde sig för att beställa Kalventrecôte. Han gick in på deras hemsida, knappade in gåvonumret och skrev in 4/12 som leveransdag..

När jag kom hem från jobbet i dag stod en liten låda utanför dörren och väntade. Lådan var vadderad med frigolit, plast och kylklamp, så Kalventreôten låg fint inbäddad. I lådan fanns också två små kokböcker. Schysst!
Kalventrecôten blev precis då god som vi hade hoppats på!! TACK Bine och Sten för er 40-års present till Peter, som ju även jag fick njuta av... :)
Så ett tips till alla som har presenttorka!! Ett Delicard är en perfekt och annorlund gåva och det uppskattas av den som får det. (Vi gav faktiskt ett till min pappa och hans fru när de hade sin 25-åriga bröllopsdag.)

Inga kommentarer: