måndag 7 mars 2011

Sång och massa lek!

Nu var tiden inne... Nu var det dags...
Adjö "Baby Café"! Hej "Sång och Lek"!
Eftersom William fyllt ett år och därmed är äldst i tisdagsgruppen är det inte så roligt där för honom längre. Mest små bebisar som ligger på filt eller precis lärt sig sitta. Sångerna är ju också anpassade till de mindre.

Måndagsgruppen är från ett år, så konceptet är lite annorlunda. Först sång och rörelse, sen fika, pyssel och frilek. Fler och större leksaker plockas fram i denna gruppen. William hittade många nya leksaker att testa och likaså nygamla kompisar.

Zack och William spanar in den tuffa bilen. William är tyvärr för liten än, men Zack som är lite äldre har inga problem att köra den.

Denna coola motorcykeln däremot passade bra och William var duktigt att hålla balansen.

Naturligvis fikade vi ju också. Idag fick vi Semlor. Inte illa! Vi fick själva ta vad vi ville ha av mandelmassa och grädde. Jag tog faktiskt bara en slät bulle till mitt kaffe, som jag delade med William.
De har byggt en liten minikyrka som barnen kan leka i . Rätt coolt. Här testar William hur det är att vara präst... hihihi...

Allt avslutades med en fallskärm som vi rullade bollar i, vilket ungarna bara älskade. Tja, inte William då, han var väldigt skeptiskt till det där stora viftande åbäket... hihihi...

Inga kommentarer: