fredag 18 mars 2011

Nya goa vänner...

Spontanitet är något vi gillar och det brukar aldrig gå fel! Vid lunchtid idag kollade jag med Suzanne om de hade något inplanerat för kvällen. Tur för oss så hade de inte det, utan de ville gärna komma.
Vi korkade upp en flaska champagne när de kom (Peter ville ju fira att han nu är pappaledig ända tills september). Som vanligt hamnade man på golvet i lekhörnan med barnen. Det slår aldrig fel när man har barn. Men champagnen smakade lika bra för det...

William och Charlie lekte jättefint ihop hela kvällen.

Kvällens meny:
Grillad Entrêcote, klyftpotatis, murkelsås och fetaostsallad. Till det ett italienskt Barbarescco vin.
Två olika sorters Ben & Jerry glass till efterätt.
Givetvis blev det lite Whiskyprovning för grabbarna som delar detta intresset. Jag och Suzanne smuttade förnöjt på rödvin under kvällen och sen blev det en liten likör till kaffet också.

William blev lite arg på sin mamma när han inte fick som han ville. Han satte sig på golvet i köket och protesterade ljudligt. När jag kom med kameran fångade jag denna härliga missnöjda grimas.

Williams pyjamas har åkt på, men pojkarna hade så roligt så vi lät dem vara uppe (nästan) så länge de ville. Kan ju säga att klockan passerade både 22 och 22.30... Men vad gör det! De måste ju också få roa sig.

Skönt med människor som kan ta det som det kommer och vara lite spontana. Det blev en mycket, mycket trevlig kväll.

Inga kommentarer: