fredag 4 mars 2011

Fika med en kär vän är alltid uppskattat...

Äntligen blev det av. En fikadate med min goa vän Emelie. Har längtat efter ett få se hennes fina gravidmage och deras nya hus. De har renoverat en del och jag blev såå imponerad. Riktigt fint har de fått det.

Eftersom William fyllt år fick han ett paket när vi kom dit, som Agnes så gärna hjälpte honom att öppna. En jätterolig "larv" som man trycker mitt på ryggen och då rullar den iväg. TACK! När vi kom hem hade han klurat ut finessen och fick iväg den både en och hundra gånger.

Goa Agnes hämtade lite klossar som William kunde leka lite med. Men som alltid när man kommer till nya ställen så är det så mycket annat som är roligt att pilla på. (TV, blommor, vaser...) Suck! Men Agnes var så söt mot William och tog hand om honom så fint. Hon kommer bli en bra storasyster.

Tog som vanligt en massa foto, men när man fotograferar barn, i synnerhet mer än ett, så vet man aldrig riktigt hur resultatet blir. Denna gången lyckades jag nästan bara få små nackar eller lite allvarliga, buttra ansikten.
btw... Funderar stark på att införskaffa sånna hära muggar, de är ljuvligt goda att dricka kaffe ur.

1 kommentar:

Emelie sa...

Tack fina ni för att ni kom! Supermys! Ja, de ser onekligen buttra ut på sista bilden..hihi:)
Kul att han hajade grejen med larven sen:) De gillar ju allt som rör sig eller låter i den där åldern....Söta goa William!
KRAM!