söndag 13 februari 2011

Mini-Weekend Helsingborg/Helsingör

Första stoppet på vår lilla mini-weekend var Harley Davidson shoppen i Helsingborg. Dagen till ära bjöds det på våfflor i butiken. Mumsigt.

William tyckte det var häftigt med alla stora hojar, allt glänsande krom och så gillade han våfflorna såklart. Här poserar min coola kille framför en stooor HD.

Efter att vi checkat in på vårt hotell "Elit Marina Plaza" gick vi de 100 meterna över till Scandlines färjeterminal och köpte biljetter. T & R Helsingör. GÖTT!!

Vårkänslorna sprudlade när vi klev av båten. INGEN snö så långt ögat kunde nå. Bara solen som värmde, klarblå himmel och så riktigt goa vänner. Vad mer kan man begära i mitten av februari???

Hur mysigt är inte det här då!! En kall öl i solen på en uteservering... MITT I FEBRUARI!!! Gissa om vi njöt!! För oss blev det dubbel njutning eftersom William somnade sött i vagnen en liten stund tidigare. Vi kunde sitta ner i lugn och ro och prata.

Ytterligare ett måste när man är i Helsingör... En pölse och en öl. I detta fallet blev det en "Risted Pölse". Alltså inte skakad utan stekt... *fniss*

Vykortsvackert!!

Så här slut blir man efter en heldag i Helsingör.

På kvällen hittade vi ett trevligt steakhouse med ljuvligt god mat och bra vin. Bättre slut på kvällen kunde vi inte begära. Sällskapet brevid oss visade sig innehålla båda "lektanter" och humorister. De var där för att fira sin son/bror som fyller 25 samma dag som William, så de sjöng för honom med. Jag är väldigt stolt över min son, som satt snällt i sin stol de 2 timmar vi var där. Tänk va!! 2 timmar!
En promenad i Helsingborg by night tog vi innan vi trötta, men nöjda kröp ner i våra goa hotellsängar.
Söndag 13 februari
William i hissen på väg ner till frukosten. Mycket spännande med helglasad hiss, men samtidigt lite skrämmande högt. En "hissnade" känsla när den åkte ner...*fniss*

Innan vi checkade ut och lämnade Helsingborg för denna gången, tog vi oss en promenad i det uuuunderbara vädret. En kaffelatte på Espressohouse satt fint, för det var ändå rätt kallt trots att solen värmde.
Lina och jag var ju givetvis tvugna att föreviga oss på denna stora pinnstolen vi såg när vi gick på strandpromenaden. Hoppa upp och sen hoppa ner. Man kände sig som Nils Karlsson Pyssling.

Summa summarum... Den absolut roligaste och myysigaste helgen på bra länge! William skötte sig så bra och var en fröjd att ha med sig.

1 kommentar:

Alexandra Psajd sa...

Grattis till William! Såg charmtrollet i tidningen. Kram Alexandra