fredag 25 februari 2011

Host, host... Snörvel... 38,9

Jaha... Då var det dags för sjukstuga igen. Visserligen var det längesen William var förkyld men som sagt nu är det dags igen.

Han hostar och näsan rinner. Febertermometern visar 38,9 grader. Han är väldigt ledsen periodvis och vill bara bli buren eller sitta i knät. Jag börjar misstänka att han kanske har ont i halsen också. När han hostar så grinar han illa och blir ledsen. Svårt att veta vad man ska göra då, för att lindra hans halsont. Han kan ju liksom inte käka halstabletter som man själv gör när halsen gör ont. Han dreglar väldigt mycket. Kan det vara ett tecken på halsont också, eller? Tror jag läst det nånstans.

I natt sov han och jag i bäddsoffan. Skönt att ha honom jämte sig eftersom han vaknar väldigt ofta och är ledsen. Då räcker det med lite hyssjande, en klapp på rumpan eller att smeka honom på kinden så somnar han om. Men jag får dessvärre inte någon sömn, men det är smällar man får ta när ens lille juvel inte mår bra. Så idag är det pyjamas hela dagen som gäller. Mysigt.

1 kommentar:

Emelie sa...

Lille plutten:(
Hoppas han kryar på sig fort.
Fin header du har fått!! Jättefin:)
Kram!