tisdag 15 februari 2011

Mera paket...

Så var det lite kalasdax igen då. Lina och Ola uppvaktade 1-åringen med ett avlångt paket. Oj, oj, oj... Så spännande!

Vad kan det vara???
En bilmatta!! (Precis vad mamma önskat sig.) Passar mycket bättre att ha i vardagsrummet när han sitter och leker istället för täcket. Han är ju lite för stor för att sitta och leka på ett täcke nu ju. Sen blir den även perfekt i hans rum när han kan börja va där uppe och leka lite. En bra present som han kommer ha glädje av i fleeera år. TACK Lina för att du snappat upp att jag ville ha en sån till William. ;)

Kvällen till ära blev lite nyttigare än gårdagen. Fruktsallad och glass. Givetvis med ETT ljus mitt i salladen ;). Fruktsalladen föll dock inte den unge herrn i smaken, men gästerna var nöjda och det var ju huvudsaken.

När sen pyjamasen åkt på och det var dax att varva ner lite satte sig Lina med William och tittade i hans nya favvisbok.Han fick den av Bine och Sten i 1-års present.

Jag är rädd om boken, därför får han inte bläddra i den själv. (Han biter ju på den typ). Så jisses vad arg han blev när jag lade undan den när de läst klart. Han bara SKULLE ha den själv. Som tur är, e det rätt så lätt att distrahera honom med annat och boken var snabbt glömd, för denna gången...

Inga kommentarer: