lördag 3 september 2011

Middagsdate...

Hembjudna till Suzanne, Kalle och deras lille goding Charlie. Även Caroline och Roffe var där med deras son Victor. Killarna är nästan jämngamla och de var så gulliga ihop. Är de inte underbara!! Fina killar!

Även denna gången blev vi bortskämda med übergod mat. Ljuvligt gott småplock till förrätt. Grillad oxfilé till huvudrätt (oxfilé två dar i rad är inte illa, jag kan gärna vänja mig vid det) och så en chokladmousse till efterrätt. Mumsigt och lyxigt för både öga och gom.

William var i sitt esse och trivdes verkligen med sina kompisar. Du lille underbare pojk! Är sååå stolt över dig och älskar dig så!

Mina fina goodingar!!! Matchande kläder kvällen till ära!!

Klockan 03 ramlade vi in hemma efter en mycket lyckad middagsdate med goa vänner! Gissa att vi var tacksamma för att William sov ända till 09 på söndagen.

Vi tog en fördrink på "4 krogar" innan vi gick till Suzanne och Kalle. Har inte varit där än och var ju tvugna att  kolla in Växjös senaste tillskott i krogbranchen. Ölen var god, priserna ok, härligt läge, men hallååå... hur B var inte de röda skyltarna övanför baren... Typ pizzeria skyltar. Nä, gör om där!

Inga kommentarer: