söndag 1 maj 2011

Valborg

Firade Valborg i Västerås (som vi gjort i stort sett de senaste 4-5 åren) hos våra goa vänner Liselotte och Per som vi lärde känna på en flygplats i Malaysia för sisådär en 5-6 år sen. Vissa personer är bara sånna att det känns som om man känt dem i hela sitt liv. Även om vi bara ses 1-2 gånger om året är varje gång som om vi "sågs igår". Älskar att ha sånna människor i mitt liv!

William tyckte salladen såg smarrig ut, snodde pappas gaffel och högg ner i salladskålen. Fiskelyckan gav resultat... En paprika som inte smakade alls dumt! Men favvisen i salladen var helt klart Fetaosten. Trodde han skulle äta ihjäl sig minst sagt.

William lycklig över att få busa lite i resesängen innan det var dags för nattningen. Om ni undrar vad han håller i handen, så är det en bit skumgummi han bitit loss från madrassen. Ser han inte lite stolt ut den lille rackaren...

Alltid bus, tokerier och många härliga skratt. Det slutar i stort sett alltid med tårar som rinner... Skratttårar alltså! Kortspel till sena timmen hör också till traditionerna.

En morgonpigg kille som gärna hade väckt hela huset fick med sig sin mamma ut till lekplatsen redan halv 9 på morgonen... Men vilken ljuvlig morgon och vilken härlig start på dagen det blev av vår lilla flykt!

 Stora killen kan själv... Men mamma var tätt efter... ;)

Inga kommentarer: