tisdag 18 januari 2011

Leos Lekland

Det visade sig att "Babycafét" var inställt idag, därför åkte vi till Leos Lekland istället. Vi har inte varit där med William innan. Kul att se hur han reagerar. Det är faktiskt gratis för barn under 1 år. Så då gäller det att passa på i en månad nu då ju...

De har en jättebra babyavdelning som passade William perfekt, men mamma och pappa ville ju testa lite annat också och cyklarna såg kuliga ut.

Peter som aldrig varit här innan ville testa den högsta rutchbanan. William tyckte det var kul att titta på pappa och ville också känna på den mjuka mattan.

Studsmattorna blev också en favorit. Men oj vad svårt det var att hoppa med honom. Det var sån fjong i mattorna att man knappt behövde trycka ifrån nånting. Vi åkte rutchkana, kröp, klättrade, hoppade osv...
Efter en stund blev mamma och pappa trötta och då var det skönt att gå till den lugna, mysiga babyavdelningen. Faktiskt så gillade William denna bäst.
När jag byggde ett högt torn av jättelegot lyste hans ögon av spänning att få riva det när jag var klar.

Bollhavet var kuligt, men liite läskigt på samma gång.

Många konstiga gångar och kuddar fanns det att leka bland.

Men varför kan man inte leka med allt på en gång...

Mysigt att få gosa med pappa en liten stund innan man ger sig ut på nya lekäventyr.

Vi var där 10.30 och det var verkligen perfekt. Typ bara 2-3 barn. Vi kunde verkligen låta William gå runt själv som han ville i HELA byggnaden, med oss hack i häl förstås. På torsdag ska vi hit igen med några från "föräldrgruppen", så det var bra att William fått smygtesta lite innan.

1 kommentar:

Emelie sa...

Hahaha:D Vad roligt han ser ut att ha haft!! Älskar bilden där han har jätte-legobiten i munnen, ser så roligt ut...hihi:)