torsdag 6 januari 2011

Rätt klädd??

Rätt klädd vintertid!?
HUGA, vad det är svårt ibland! När det gäller William alltså!
Om vi ska ut och gå eller vara ute så tar vi på honom hans tjocka varma overall, men när vi t.ex. ska åka och handla eller hälsa på nån och han bara ska sitta i bilen så tycker jag synd om honom att ha den på sig. Tänk dig själv att sitta med mössa, vantar och tjock vinteroverall i en bil. Den korta stunden han transporteras ute hinner han ju inte bli nerkyld, eller?, så jag tycker att fleeceoverallen räcker.

William är väldigt varm av sig och han blir grinig när han blir för varm. Precis som sin far....hihihi...  Men vi brukar alltid ha motorvärmare och kupévärmare på en stund innan vi ska åka. (Jag brukar också lägga en filt på honom i bilen innan den blir varm.)
Fleeceoverallen är lättare och tunnare och då slipper man ju också bråka med honom så mycket, för han gillar INTE att få på sig vinteroverallen. Den e ju så tjock och klumpig. Men vilka barn gillar det?

Men ändå tvekar man varje gång man ska iväg... Är han för lite klädd? Är han för varmt klädd? Suck... Man gör så gott man kan eller?

Här är min fina William i sin fleeceoverall...

Inga kommentarer: