tisdag 14 februari 2012

Williams 2 års dag i bilder

Hämtade William lite tidigare från Kotten idag (där han blivit firad med sång, glass och paket) eftersom vi skulle till Leos Lekland.
YES!! Leos Lekland!! William gillar verkligen Leos, här kan han klättra, springa, krypa, kasta bollar, åka rutchkana... och mycket mycket mer... Säg vilka barn som inte gillar det!? Så givetvis är det ett perfekt ställe att åka till på hans födelsedag. Han var såå glad!
Nu har rädslan för "bollhavet" släppt lite så idag var det extra kul att vara bland bollarna. Här ser ni en som njuter av livet!! (Uppmärksamma hans elektriska hår... hihihi... sötis)



Upp och klättra... Högt högt upp. Det var bara för "gamla" morsan att hänga med...

...och sen ner i en ryslig fart för rutschkanan. Den oranga är favvisen. Den är högre, längre och går därmed fortare. Han är inte rädd han... ;)

Att sitta en stund och ratta och dra i spaken på bilspelet är också rätt så kul tycker han. Se så koncentrerad han är när han kör... (kan ju tillägga att inga pengar e ilagda, så han kör med "introt"...hihihi...)

När vi kom hem fann vi både kort och paket i brevlådan. Så kul och spännande...

Givetvis fick William välja fika till kvällen och då blev det glass med jordgubb som han själv var med och valde ut i affären.. Eller jorbgubb, som han säger.
Nu var det dax för ännu mer paket... mamsen och pappsen hade ju lite presenter kvar att ge, eftersom han bara fick ett på morgonen.

Koncentrationen är hög...

YES! Klubbor, boll och mål!!
Pappa fick allt bygga ihop ett av målen direkt för nu skulle det spelas!

När den lille godingen sköt i mål sträckte han upp näven i skyn och skrek:
-Go Lakers!!

Här är dagens kort och paket skörd.

William har verkligen blivit grattad idag... Han har fått fina grattis kort, FB och sms hälsningar. En jättefin boll från hans förskola. Av Bine och Sten fick han en braig reflexväst och söta små hundar!!! Verkligen uppskattat! TACK ALLA för att ni är så goa!

Inga kommentarer: