fredag 24 februari 2012

En 12 timmars fikadate...

Jag och Suz stämde träff på stan för lite shopping och fika. Båda slutade 12 vilket innebar att vi hämtade barnen på förskolan och sen sov de middag i sina vagnar medans vi shoppade loss. KUL!! Jag hittade faktiskt 2 tunikor till mig, en pyjamas och ett par byxor till William.
När pojkarna vaknat gick vi till "PM Sovel och Bröd" för lite fika och mellis. Det var en sån härlig fredag så vi unnade oss faktiskt varsett glas vin! också. VARDAGSLYX!


Medans vi satt där och pratade och barnen lekte i lekhörnan bestämde vi att vi skulle fortsätta kvällen hemma hos dem. Eftersom klockan redan passerat 17 gick vi direkt hem till dem.

De slängde ihop en UNDERBART god förrätt; Heta jumboräkor. WOW! Så gott! Kolla bara bilden! Slurp liksom!Sen bjöds vi på mozarellafylld kycklingfilé, dragonsås och potatisskivor i ugn. Jisses så gott allting!

Våra små åt också med god aptit och som sig bör lite spex och trams som vanligt mellan dedära två. Ska den ena så måste den andre... Klart man måste han coola brillor på sig när man äter "heta räkor"... hihihi...




När vi klockan 01 beställde taxi för att åka hem, kom vi fram till att vår lilla fikadate hade förvandlats till en 12h date. ÄLSKAR SÅNT HÄR!! Spontant, enkelt men ändå så otroligt mysigt och trevligt.

Inga kommentarer: