fredag 11 november 2011

Utvecklingssamtal

Första utvecklingssamtalet på Williams förskola; om William.
Spännande!
Man är ju sååå nyfiken hur han är, hur han har det, vad han gör, inte gör, kan, inte kan etc...

Han är som vi trodde en självständig, trygg, glad och pigg kille som gärna upptäcker och går sina egna vägar. En liten "vandrare" så att säga. Han fungerar bra med de andra barnen och med all personal. Han är duktig och "redig". ;)
Än så länge har han inte visat några dåliga sidor med gnäll eller bråk, men å andra sidan ser vi inte så mycket av det hemma heller... (Jag tror han är ett typiskt "dagisbarn")

Han leker gärna i dockrummet, lagar mat och dukar med leksaksservisen. Bilarna, duplo, pussel, böcker och lekhallen tillhör också favoriterna. Han gillar samlingarna att sjunga och gör gärna rörelser till sångerna. Han går visst gärna in till den intill liggande avdelningen där de större barnen går om dörrarna är öppna. (Tufft) Att vara ute och leka gillar han också. Vilan, att ligga på madrass funkar nu jättebra, men han är visst en liten pratkvarn innan han kommer till ro...hihihi...

Han gillar det mesta när jag tänker efter. Han gillar "Kotten" och det gör vi med! Vi är såå nöjda! Underbar personal!
Han äter lite dåligt periodvis, men det är inget jag hänger upp mig på. Han äter när han blir hungrig och det är ju ingen risk att han svälter. Men när det serveras smörgås eller -Bjööd som han säger då kan han äta. (Liknar mor sin där... ;))

Känns skönt att höra att han är trygg i sig själv, då har vi ju gjort någonting rätt ;)

Inga kommentarer: