lördag 12 november 2011

Köpenhamn i bilder

När jag fyllde 40 år fick jag bl.a. en hotellövernattning av Lina och Ola i present. Så idag lördag åkte vi ner till Malmö och checkade in på hotellet och sedan tog vi tåget över till Köpenhamn. En fin dag med strålande sol och 8 grader.

Någon shopping blev det inte eftersom vi skyndade oss till Nyhavn, där vi satte oss på "Skippekroen" ett riktigt mysigt ställe och beställde in lite mat, öl och Gammeldansk. "Rejeplatten" beställde jag. Supergott!! Visst ser det smarrigt ut!!

Vi blev kvar rätt länge för när vi gick därifrån var det redan mörkt ute. Men det var riktigt härlig stämning i Nyhavn för de hade julpyntat och hade en massa stånd med allehanda ting till försäljning.
På vägen till "Bryggeriet", där vi bokat bord för kvällens supé, stannade vi till på en pub. Skönt att bara glida runt utan en massa måsten och bara göra vad som faller en in. Njuta av julpyntet och bara va...

Måste verkligen rekommendera "Bryggeriet" (som ligger intill Tivoli). Deras mat är suverän och deras egen bryggda öl gick inte heller av för hackor.

TACK älskade goa vänner för en underbar helg och för ALLT. Ni är verkligen guld värda.
Tack också underbara Per och Lisbeth som bodde hos oss och passade William. Han hade skött sig exemplariskt och trivts med dem.

Inga kommentarer: