lördag 26 november 2011

Malmö med kidsen

Vilken härlig helg vi haft tillsammans med familjen Beving/Karlsson. 8.11 tog vi tåget ner till Malmö. Roligt äventyr för våra små. Trevligare för oss att kunna sitta o snacka och att ingen behöver tänka på att köra dagen efter.
Vi lämnade väskorna på hotellet och drog omedelbums ut på stan för shopping. Jag och Suz fastnade lääänge i Zarabutiken. Sååå snygga kläder till både dam, herr och barn. Vi hade minsann varit där inne i över en timme fick vi reda på av våra killar som tappert väntat... Oups.. fniss...
En god pasta med lite vitt vin satt fint till lunch. Charlie försökte mata William, undrar så var han lärt sig att man ska gapa när man matar andra ... hihihi... sötnosar!!

William tycker det är härligt att få spatsera alldeles själv, i sin egen takt. Kolla in stilen. Med händerna på ryggen. Kan säga att många -Åhh. -Naw hördes på gågatan...
Efter några timmars shopping i det lite kyliga vädret var det gött att sätta sig och dricka av den varma glögg vi hade med oss.

Vi gick tillbaka till hotellet för att göra oss iordning innan vi skulle gå ut och äta och passade då på att skåla i lite champagne och sen njuta av ett glas rött medans vi såg till att barnen fick i sig lite av hotellets kvällsbuffé. Roomservice och Teletubbies, det e lyx det för en liten kille....

Vi hade bokat bord på "Thank God Its Friday" för att vi hört bra om dem och det är ju ett steakhouse. Kan ju säga att vi inte var så imponerade... Personalen var trevlig, köttet var bra, men såsen var under all kritik (om man nu kan kalla det sås...) vilket gjorde att helheten blev lite tråkig. Men vi hade jävligt roligt och gick sen vidare till Mosaik, ett lugnt och trevligt ställe där vi mötte upp några Växjökillar. William och Charlie sov så sött i sina vagnar. Jag är EVIGT tacksam att de har rökförbud på krogen. Annars hade man ju ALDRIG kunnat gå ut så här en lördagkväll.

Hemresan gick bra trots storm och klass 3 varning... Vi kom dock bara till Alvesta och där skulle vi fått vänta 1,5 timme om inte farbror Patrik så snällt kommit och hämtat oss... Det är en vardagshjälte det!
Tack goa fina Suz och Kalle för en alldeles underbar helg. Har verkligen njutit av ert sällskap och allt kuliga som vi gjort.

Inga kommentarer: