onsdag 3 augusti 2011

Solen och vindarnas ö - Öland 1/8 - 3/8

Tre underbara dagar på Öland.Ön gör verkligen skäl för sitt namn som SOLEN och vindarnas ö. Även denna gången reste vi vårt tält på Gröndals camping där våra goda vänner Suzanne och Kalle har sin husvagn uppställd.

Det skiljer bara tre veckor på Charlie och William och man märker hur de trivs i varandras sällskap. Härligt att se. Ljuvlig bild på dessa två goa grabbar.



Vi blev bjudan på en minikräftskiva när vi kom dit, med allt vad det innebär som snaps och tillhörande snapsvisor. Tror nog vi skrålade så det hördes över hela campingen ;) Jisses vad goda kräftorna var!! Nog de godaste jag ätit.
Tisdag 2 augusti
Bad, bad, bad och SOL hela dagen lååång! Underbart! När barnen sov i sina vagnar i skuggan passade vi på att njuta till fullo i solen.
För vips när de små liven vaknat fick vi inte en lugn stund. De är ju för härliga de där två, de ska göra samma sak och ha samma saker.

Leka på stranden och gå och plaska i vattenbrynet var något de båda två uppskattade.

Härlig bild på Charlie i vattnet.

På kvällen lyxade vi till det och åt på "Byakrogen" i Köpingsvik. Kul att klä upp sig även om man lever campingliv några dagar. Söta Suzanne och Charlie är redo för a night out!

Fina familjen Beving/Karlsson

Halleluja vilken god mat, trevlig personal och mysig miljö. Barnen skötte sig över förväntan vilket gjorde kvällen till en rikigt höjdpunkt.

Tack goa Suzanne och Kalle för dessa trevliga dagar tillsammans med er i er husvagn!

2 kommentarer:

Mimmi sa...

Du har så fina bilder! Vad har du för kamera?

Suzanne sa...

Håller med ovanstående! Alltid fina bilder!
Vad mysigt & kul vi hade det!!! & kul att smågrabbarna trivs ihop! Kram till er!