söndag 19 december 2010

Bildkavalkad från helgen...

fredagen var vi bjudna till Lina och Ola. "Gourmet Lina" gjorde Whiskyflamberad oxfilé med grönpepparsås... Underbart gott!!

William var som en liten duracellkanin på kvällen. Gick runt och var nyfiken på allt. Petade, kände, smakade... Phu! Han sysselsatte oss verkligen då det var många ömtåliga eller icke barnvänliga saker han siktade in sig på. (Givetvis) Vi fick dock en liten paus när han bestämde sig att hans egna leksaker dög ett tag.

Favoriten Lina hade inga problem att roa William när han blev lite uttråkad. (För se sova ville han inte... -Man kan ju missa nåt ju!)
Visst e han söt i sin nya Bamsepyjamas.

lördagen träffades vi några stycken för en fika på Palladium. Godaste "Latten" i stan och deras rågkringlor kan jag rekommendera. Dessutom ganska barnvänligt ställe. De har nämligen en liten lekhörna med lite olika leksaker. Bl.a. denna som William satt lääänge med. Koncentrerad...




söndagen åkte vi till AnnSo och Micke där vi bjöds på gott julfika. William hittade en favorit - en trumma. När jag sjöng trumsången (som vi brukar sjunga på "Sjung med mig") bankade han på den och "diggade" glatt.

Säg inget till honom, men han ska få en trumma av oss i julklapp... Letat överallt och hittade denna fina på nätet. Riktigt skinn och inte i plast som bara går sönder.

Inga kommentarer: