söndag 24 april 2011

Påskdagen

Efter frukost gick vi till en jättemysig lekplats. Det är museet som står för den. Där fanns allt från en köpbod med plast grönsaker till en båt med fiskespön och träfiskar som man lade i sanden för att sen fiska upp dem. En stor trähäst med vagn fanns det som barnen kunde låtsas rykta och tränsa. Även styltor, skottkärra, skyfflar, hinkar för den vanliga leken..  
Peter ville testa om hans barndomstalang fanns kvar... Att gå på styltor. Jajamen, inga problem. Han klarade det galant.
Efter allt lekande i den varma solen var vi sugna på glass. Det finns bara ett glasställe att gå till i Karlskrona... GLASSIÄREN. Jag skojar inte om jag sägen att glassarna är ENORMA. Jag t.o.m. ber om att få lite mindre än normalt. Så här e det; om du är sugen på tre olika smaker så får du inte mindre än 9 KULOR!!! Man får nämligen 3 kulor av varje smak. Det är alltid lång kö och likaså idag. Ända ut till vägen...
I bilen på hemvägen gav jag William påskägget som han fick av påskharen (faster och farbror) igår. En jättesöt Gök, som sa "koko" om man tryckte på dess rygg.


Igår brydde han sig inte så mycket, men idag gosas det för fullt med den fina Göken...

Inga kommentarer: