lördag 17 mars 2012

Sjukstuga hela helgen

William åkte på maginfluensan den stackaren...
I går morse precis när vi var redo att åka till förskolan kräktes han lite slem. Inte mycket men ändå så att vi inte vågade chansa. Peter stannade hemma med honom, han hade ju ändå sin korta dag.
Det visade sig att det var maginfluensa för han hade kräkts några gånger till under dagen. Lite feber hade han också. Han var ömsom pigg ömsom helt utslagen. Vår tappre lille prins.
På natten sov han och jag på madrasser på golvet i hans rum. Skönt att vara nära. Han vaknade flera gånger under natten och ville ha vatten. Kokhet har han varit, så vi sov med fönstret lite öppet.

Idag lördag har han bara kräkts en gång så det känns hoppfullt. Men han var väldigt trött och slö på em så jag blev lite orolig för uttorkning. Hade svårt att få i han vätska. Inte ens isglass gick att locka med. Men sen vände det och nu på kvällen han har varit hur pigg som helst.

Vi hämtade hem Thaimat. Sååå gott! (Efter en veckas diet var det det jag längtade mest efter.) William åt faktiskt lite ris och kyckling. Lite lyx får man unna sig när dagens kuliga planer fick ställas in. Vi var nämligen bjudna på heldagskalas hos bästa kompisen Charlie som fyllt 2 år. Men men... så e det ibland....



Godnatt min prins!

Inga kommentarer: