lördag 4 juni 2011

Sandra och Martins bröllop

Uppklädda och fina. Bröllopsdax!!
Ett lyckat bröllop med härliga gäster, supergod mat och mycket skratt och tårar som sig bör.

Brudparet är våra goa vänner Sandra och Martin som vi lärde känna på Kreta för mindre än ett år sen. När vi fick inbjudan blev vi jätteglada och hedrade att vi fick vara med och dela deras stora dag.
Sandras klänning var något av det vackraste jag sett, det svarta bandet i midjan var så läckert och så Sandra. De utgör ett mycket vackert par de där två!! Eller hur!?

Fina familjen Celander.
  
Denna bilden på Sandra är en av mina favoriter. Därför var jag tvungen att visa den. Ljuset faller så snyggt
och det är nåt gåtfullt över hela bilden.Nu var det inte så gåtfullt just då, eftersom hon håller på att ta av sig sin sko inför en frågelek med sin man, men bilden blev bra, tycker jag!

Det blev verkligen ett bröllop att minnas av många olika skäl; speciellt när Martin i kyrkan dröjde med sitt JA... Inte 2 sek, inte 5 sek, utan hela 17,5 sekunder!!! Gissa om det gick sus och pinsamma fnitter i kyrkan. Stackars Sandra stod därframme och klämde förtvivlat hans hand. Nu var det inte så att han hade fått kalla fötter utan snarare hade han ett vad att vinna. Sååå typiskt Martin! ;) Han eller rättare sagt de blev dock 2000:- rikare under kvällen när hela vadet avslöjades under ett tal.

Inga kommentarer: