söndag 4 juli 2010

Öland - Köpingsvik

Denna gången campade vi på Klinta Camping i Köpingsvik. Här är det jäätte långgrunt så jag badade inte nångång för jag tröttnade på att gå och gå och gå... Men William badade och tyckte det var precis lagom djupt. Våra goda vänner Jonas och Helena bor i husvagn på denna campingen med sina två fina barn Naima 3 år och Nelson 2 mån. Det var därför vi hamnade här denna gången. För att träffa dem. Vi hade två härliga kvällar med grill, snacks och många glada skratt.
Här skojar Naima med William som skrattar och jollrar tillbaks. Sååå söta!!
Här e lille übersöta Nelson...
På lördagen fick vi trevligt besök av kusin Max, Patrik och Christina. De hade med sig lunch. Hemmagjord potatissallad och karré som vi grillade. Gissa om det va gott!! Mysigt med lite picknick i förtältet på vårt nya tält.
Tältet köpte vi i Färjestaden på Team Sportia. Nu kan t.o.m. Peter stå utan problem i tältet (vi börjar ju bli lite gamla och stela *fniss* och det gamla tältet var liiite lägre). Men nu är det ju bättre plats för vår lilla familj.

2 kommentarer:

Emelie sa...

Han är ju bara för söt! Och vad stor han har blivit:)
Kramar!!

Helena sa...

Ja, tack för trevliga dagar i Kvik. Det är alltid kul att se er, särskilt nu när 2 blivit 3 o den 3e är ett av jordens största charmtroll. Fantastiskt!!!