söndag 5 juli 2009

Segling i Kungsbackafjorden

Hälsade på Peters kusin Fredrik och hans familj Pernilla, Matilda och Ellen i Åsa som ligger vid Kungsbackafjorden. De har gångavstånd till havet och äger 2 små segelbåtar. FREDAG Tog ett kvällsdopp på fredagskvällen när vi anlänt. Vackert så det gör ont! LÖRDAG Vi packade ner Tacosallad, dryck, kex, melon mm och begav oss ut i skärgården. För mig var det PREMIÄR tur i segelbåt... coolt!!! Tyvärr skar sig Matilda under foten när hon badade, så mamma Pernilla fick åka till akuten med henne. Hon behövde inte sy som tur var, men de fick stanna hemma från utflykten. Denna lilla söta segelbåt tog oss ut till ön där vi spenderade dagen med sol o bad. Marie, Ellen Fredrik och Malin (Ellens kusin) fick följa med.
Ellen, Peter o Marie njuter till havs.
Härligt med klippor, sol, bad och picknick...
Bad från klipporna... Peter hoppar med Ellen i famnen.
T.O.M. JAG VÅGADE MIG PÅ ETT HOPP FRÅN KLIPPAN NER I HAVET... Adrenalinkick!!?? Skojar du eller?! Men det var en riktig häftig upplevelse.
Fredrik gör ett snyggt svanhopp!
HAHAHAHA... Peter i lektagen... Poseidon släng dig i väggen... Visst e han söt min lille älskling!??
SÖNDAG
Eftersom vädret var bra även på söndagen tog Fredrik med Peter o mig på en segeltur i deras andra lite snabbare båt. Denna gången fick vi vara med och ta i och känna på det här med segling. men det var jättekul! Fick hänga ut över relingen när båten lutade, skota och vad nu allt hette...
Kusinerna Peter o Fredrik i full färd med att manövrera segelbåten.
Marie in action lutandes ut över relingen.
Gick i land på en ö och tog ett dopp. Härligt!!! Tack Fredrik, Pernilla, Matilda och Ellen för en riktigt UNDERBAR helg med bl.a. god mat, kuligheter och många goa skratt!!
(Hoppas din fot blir bra snart Matilda)

2 kommentarer:

Bine sa...

Haaj!!
Vilka underbara bilder o text :) !!!!
Ha en fortsatt härlig sommar o va rädda om er!Kjamiz

Anonym sa...

Jag tycker Peter passade i grönt långt hår!! Ni ser ut att ha haft jättehärligt...västkusten e fiiin!!! Kram Lina